3 Goedkope hotels in Parijs

Parijs kent vele hotels, er zijn zeker ook hotels waar je goedkoop kan overnachten. Een goedkoop hotel in Parijs is dan ook niet moeilijk om te vinden.

Zoals hotel Altona, pas gerenoveerd en een prima eenvoudig hotel met een uitstekende ligging op ca. 10 minuten van het treinstation Gare du Nord. Het metrostation Barbès – Rochechouart ligt op ca. 150 meter en de wijk Montmartre met de Sacré-Coeur op ca. 400 meter. Dit is een goedkoop hotel in Parijs, je kan hier al overnachten vanaf ca. €28,- per persoon.

Of wat dacht je van hotel Léonard de Vinci, een knus, comfortabele basic uitstraling met een prima uitvalbasis. Het hotel ligt in een rustige straat nabij de Place de la République. Het hotel beschikt over een lounge, bar en ontbijtruimte. In dit hotel kunt u echt goedkoop overnachten namelijk vanaf ca. €34,- per persoon.

Maar ook het Ibis Styles Paris Saint Ouen is een rustig gelegen hotel met een uitstekende bereikbaarheid als je met de auto reist. Het ligt namelijk enkele minuten van de périférique (ringweg). Daarnaast ligt het metrostation Carrefour Pleyel op ca. 15 minuten loopafstand met een directe verbinding naar de Place de Clichy en Champs-Élysées. Het hotel beschikt over een lounge, bar, restaurant, tuin en terras. Met dit hotel kan je zeker goedkoop overnachten in Parijs namelijk vanaf ca. €35,- per persoon.

Wil je meer informatie of liever gelijk één van deze hotels boeken? Dat kan! Neem snel een kijkje op Parijs.nl.

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden