4-sterren hotel Parijs

Wil je Parijs bezoeken? En net even genieten van wat meer luxe, dan is de oplossing een 4-sterrenhotel. Parijs heeft enorm veel 3-sterrenhotels waar het aanbod 4-sterrenhotels al veel minder is. Wij hebben voor jouw weekendje Parijs of citytrip, twee heerlijke 4-sterrenhotels in Parijs eruit gelicht.

Mercure Paris Gobelins – 4-sterrenhotel in Parijs

Dit hotel is heerlijk rustig gelegen in het 13e arrondissement. Place d’Italië, waar je tevens op de metro kunt stappen, op ongeveer 5 minuutjes loopafstand. Op slechts 10 minuten lopen vind je een levendige straat met een markt en gezellige restaurantjes.

De kamers van dit hotel zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hebt hier gratis wifi, airconditioning en dagelijkse schoonmaak.

Bereikbaarheid

Dit hotel in Parijs heeft geen eigen parkeergelegenheid. Op enkele minuten lopen vind je wel een parkeergarage, de kosten hiervan zijn met € 30,- per dag vrij prijzig.

Het nabij gelegen metrostation heeft wel een rechtstreekse verbinding met Gare du Nord, dit hotel is dus ideaal als je kiest om met de trein naar Parijs te gaan.

Kenmerken van het hotel:

  • Goede klantbeoordeling met gemiddelde van 7,7.
  • Gratis wifi in het hotel

Hotel Villa Beaumarchais – 4-sterrenhotel in centrum van Parijs

Dit uitstekende hotel ligt in de gezellige wijk Le Marais, het hotel zelf is een heerlijke oase van rust.

De kamers zijn klassiek maar comfortabel ingericht en van alle faciliteiten voorzien als, kluisje, minibar en airconditioning. De ontbijtruimte is een sfeervolle patio.

Als je het straatje inslaat, is het net een klein pittoresk dorpje!

Bereikbaarheid

Het hotel biedt parkeergelegenheid aan tegen de prijs van € 23,- per dag. Handig voor als je met de auto naar Parijs komt.

Het metrostation Chemin Vert ligt op een kleine 200 meter afstand, goed om te weten als je met de trein naar Parijs komt.

Bijkomend voordeel, het hotel verhuurt zelf ook fietsen, zo kun je Parijs op de fiets ontdekken!

Kenmerken van het hotel:

  • Gratis wifi
  • Midden in het centrum

 

Bekijk meer 4-sterrenhotels in Parijs op Parijs.nl. Liever iets anders? Onze appartementen in Parijs zijn zeer populair.

Laat je ons weten hoe het was?

 

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden