5 Fantastische locaties voor een selfie in Parijs

Zoveel mooie plekken om een selfie in Parijs te maken tijdens je stedentrip!

Met een prachtige foto van jezelf en een fantastische achtergrond, deel je je selfie in Parijs uiteraard met al je vrienden op social media. Vergeet ook niet een selfie te maken bij jouw favoriete hotel in Parijs, iedereen moet natuurlijk wel kunnen zien waar jij tijdens je stedentrip Parijs geslapen hebt.

 1. Eiffeltoren

  Het zal je niet verbazen dat een icoon zoals de Eiffeltoren zich mag rekenen tot één van de populairste selfie locaties van Parijs, zelfs van de wereld!
  Het is één van de bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden in Frankrijk en hét symbool van Parijs. Vanaf de toren heb je een uniek uitzicht over Parijs. Let op, van negen tot twaalf uur ’s avonds gaan de lampen op de Eiffeltoren een paar minuten knipperen. Voor je selfie misschien niet zo mooi maar het is natuurlijk wel een heel leuk gezicht.

 2. Galeries Lafayette

  Voor een prachtig uitzicht over heel Parijs is het dakterras van het bekende warenhuis Galeries Lafayette een aanrader. Met de trap of de roltrap bereik je het terras op de zevende verdieping. Gegarandeerd dat je hier een hele leuke selfie kunt maken!
  Ook als je niet van winkelen houdt is een bezoek aan Galeries Lafayette zeker de moeite waard.

 3. Le Grande Arche

  Dit hele bijzondere gebouw van 108 meter hoog en 112 meter breed is eigenlijk de moderne variant van L`Arc de Triomphe.
  Le Grande Arche is het bekendste gebouw van de zakelijke wijk La Défense. Via een glazen lift bereik je de hoogste etage en heb je een prachtige uitzicht om je selfie te maken.

 4. De Sacré-Coeur

  Nog een bekende bezienswaardigheid in Parijs maar ook weer een prachtige plek om een waanzinnige selfie te maken. De Sacré-Coeur in de wijk Montmartre is een van de bekendste kerken van Parijs en dat merk je ook wel aan de vele mensen die hier komen. Laat je niet afschrikken door de (gezellige) menigte en zoek een rustige plek op de trappen. Vanaf de trappen heb je een schitterend uitzicht over de stad. Het is ook mogelijk om de koepel te beklimmen via de maar liefst 300 treden. Voor je beste selfie is het zeker de moeite waard. Vanaf de buitengalerij van de koepel heb je een fantastisch uitzicht over Parijs, vooral met mooi weer.

 5. Vanaf de Seine

  Vanaf het water zie je Parijs ook eens van de andere kant. Het uitzicht op de historische gebouwen en de bruggen is nog spectaculairder dan vanaf de kant. De Notre-Dame is bijvoorbeeld, vanaf het water gezien, ook prachtig en uniek. Maar wacht niet te lang met je selfie want voor je het weet vaar je alweer naar de volgende schitterende plek waar je zeker ook weer een selfie moet maken tijdens je stedentrip Parijs!

Op zoek naar meer locaties om je allerbeste selfies te maken in Parijs, op onze website vind je nog meer tips voor je allerleukste stedentrip naar Parijs.


Instagram

Sinds kort zijn wij ook te vinden op Instagram onder de naam GaSamen.nl
Volg ons en je blijft op de hoogte van allerlei leuke tips en handige wetenswaardigheden.

Wij vinden het natuurlijk ontzettend leuk om te zien waar jouw selfie is gemaakt in Parijs! Gebruik #GaSamen om deze foto met ons te delen!

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden