5 Hotels in Parijs met parkeergelegenheid

Parkeren in Parijs kan net als in de bekende Nederlandse steden veel geld kosten. Als je dan toch met de auto naar Parijs gaat is het handig om vooraf het één en ander uit te zoeken. Zo is het mogelijk om vooraf parkeerplaatsen te reserveren. Er zijn voldoende hotels in Parijs met parkeergelegenheid tegen (best) schappelijke prijzen. Parkeren bij hotels in Parijs, kan je geld besparen in plaats van parkeren per dag in de stad.  Hieronder vind je 5 hotels die wij je kunnen aanraden:

 1. Residhome Asnieres
  Bij dit hotel in Parijs vind je een parkeerplaats voor ongeveer ca. € 10 per dag.
 2. Hotel Residence Europe
  Dit hotel biedt beperkt parkeren aan bij het hotel, voor ca. € 12 per dag. Op ongeveer 10 minuten lopen vind je een openbare garage(openbare parking Hotel de Ville), de kosten hiervan bedragen ca. € 16 per dag.
 3. App. Appart’city Parijs Mairie de Clichy
  Parkeergelegenheid ca. €15 per dag
 4. Hotel Soft
  Garage d’Abbeville ligt op ca. 10 minuten lopen van het hotel. Wil je zekerheid en vooraf al deze of een andere parkeergarage reserveren? Dan kun je hier je parkeergarage reserveren.
 5. Hotel Timhotel Berthier Paris
  Hier vind je een parkeergarage voor ca. € 22 per dag.

Wil je nog meer informatie? Lees dan eens onze blogs over parkeren in Parijs en met de auto naar Parijs en zorg ervoor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden