Appartement in Parijs

Steeds meer toeristen kiezen er in Parijs voor om te verblijven in een appartement. Parijs heeft meer dan duizenden hotelkamers, toch willen toeristen steeds vaker het leven als Parijzenaar ervaren en kiezen daarom voor een eigen “plekje”. Groot voordeel van een appartement is veelal dat je veel meer leefruimte hebt en je wat meer kunt inleven als inwoner van Parijs.

Voordelen van verblijven in een appartement in Parijs

  • Beleef Parijs betaalbaar

In een appartement heb je vaak de faciliteiten om zelf eten te koken, drinken koud te houden en jezelf ’s ochtends van een ontbijtje te voorzien. Op deze manier voorkom je hoge uitgaves aan eten en drinken. Als je Parijs wilt beleven met een klein budget is een appartement dus zeker een aanrader!

  • Ruimte

Veel hotelkamers in Parijs zijn niet groot, een appartement daarentegen beschikt veelal over een keuken of kitchenette, eetruimte en slaapkamer. De leefruimte is dus vaak veel groter.

Appartement uitgelicht

Net als hotelkamers zijn er duizenden appartementen in Parijs te vinden. Wij hebben hieronder een geweldig appartement voor je uitgelicht:

App. Residhome Paris Opéra

Als je op zoek bent naar een appartementencomplex midden in het hart van Parijs ben je bij App. Residhome Paris Opéra aan het juiste adres. Het complex ligt op loopafstand van het bekende warenhuis Galeries Lafayettes. Wanneer je in dit appartement verblijft kun je gebruiken maken van gratis wifi. Het complex beschikt over een ontbijtruimte maar in de directe omgeving vind je ook leuke cafés en restaurants.

Het metrostation Havre Caumartin ligt op ca. 100 meter, je kunt je dus ook nog snel verplaatsen door de stad.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit om te overnachten tijdens je stedentrip Parijs? Een hotelkamer of toch liever een appartement?

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden