Met de bus naar Parijs

Met de trein of met de auto naar Parijs hebben vaak onze voorkeur. Met de trein ben je namelijk lekker snel in Parijs en met de auto heb je zelf de touwtjes in handen. Waar je waarschijnlijk niet snel aan denkt, terwijl het ook veel voordelen heeft, is om met de bus naar Parijs te gaan.

Tijdens een busreis naar Parijs hoef je je geen zorgen te maken over de route of op de weg te letten. Zo kom je volledig uitgerust aan in Parijs en kan je meteen volop genieten van al het moois wat deze stad te bieden heeft. En busreizen staan altijd garant voor gezelligheid, je ontmoet veel leuke medereizigers.

Met de Flixbus

Wij bieden diverse mogelijkheden aan om met de bus naar Parijs te gaan. Zo hebben wij een uitgebreid aanbod van zowel luxe als goedkope hotels in Parijs en kan je hierbij kiezen om met de Flixbus te reizen. Deze rijdt dagelijks naar Parijs.

Geheel verzorgd naar Parijs

Daarnaast kun je kiezen voor een geheel verzorgde busreis naar Parijs. Je reist dan met een comfortabele, luxe touringcar. Waarbij de overnachtingen incl. ontbijt en begeleiding van een Nederlands sprekende gids inclusief zijn. Je kunt kiezen uit een 3-, 4- of 5-daagse busreis Parijs. En wat misschien wel leuk is om met het hele gezin te doen is een 3-daagse busreis Parijs incl. Disneyland Parijs.

met de bus naar Parijs

Tal van mogelijkheden dus! Bekijk snel ons aanbod en boek eenvoudig jouw stedentrip Parijs.

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden