Dineren in Parijs

Parijs kent talloze restaurants, bars en cafés. Maar waar kan je lekker dineren in Parijs, is het personeel vriendelijk en is het ook nog eens betaalbaar? Tijdens mijn reizen ga ik graag op zoek naar dit soort restaurantjes en ook in Parijs heb ik er één gevonden.

Goedkoop en lekker eten in een knus restaurant midden in Parijs. Dat klinkt als de ultieme Parijs beleving. Deze eettentjes zijn makkelijk te vinden, ze bevinden zich meestal naast de drukke, toeristische straten. Je moet alleen net even weten waar.

Café Joly is zo’n eettentje dat zich bevindt in het eerste arrondissement, vlak naast de Seine en op tien minuten lopen van de Notre-Dame en het Louvre. Ze hebben een uitgebreide kaart met salades, burgers en verschillende vis en vlees gerechten. Voor een hoofdgerecht betaal je tussen de €10,- en de €18,-. Vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur is er ‘happy hour’ in die vier uur zijn de meeste drankjes een stuk goedkoper.

Dineren in Parijs

23 Avenue Victoria

Tip

Let in Parijs wel op voor de restaurants die je een volledig 3-gangen menu aanbieden voor maar €10,-. Deze restaurants zijn meestal niet zo schoon en het eten valt vaak tegen.

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden