Familiehotel in Parijs

Wil je graag met je gezin naar Parijs? Een familiehotel in Parijs is lastig te vinden, in Parijs krijg je dan al snel 2 aparte kamers, zo wordt het aanbod al een stuk beperkter als het gaat om een familiehotel. Parijs kent wel veel appartementencomplexen die geschikt zijn voor het hele gezin! Wij hebben daarom een aantal familiecomplexen uitgezocht voor jullie stedentrip Parijs!

Residhome Asnieres

Een appartementencomplex aan de rand van Parijs met een goede verbinding naar het centrum. De appartementen beschikken over comfortabele kamers geschikt voor het hele gezin! Een leuke bijkomstigheid is, dat bij dit appartementencomplex het ontbijt inclusief is.

Appartementen Citadines La Defense

Dit appartementencomplex is gelegen in de moderne wijk La Défense. De metro ligt op een afstand van ca. 5 minuten lopen waarmee je binnen 10 minuten bij de wereldberoemde Champs-Élysees bent. Deze appartementen beschikken over 1-kamerappartementen die geschikt zijn voor maximaal 2 personen en 2-kamerappartementen voor maximaal 4 personen.

Appartementen Citadines Place d’Italie

Het hotel ligt aan de Place d’Italie vlakbij het metrostation. Daarnaast beschikt deze accommodatie over comfortabele appartementen. De 1-kamerappartementen zijn geschikt om met maximaal 4 personen te kunnen overnachten. Ideaal voor een stedentrip met het hele gezin.

Appartementen Citadines Montmartre

Een recent gerenoveerd appartementencomplex vlakbij Place de Clichy. Het hotel beschikt over een dakterras met een prachtig uitzicht over de stad. Overnacht je hier, dan zit je aan de voet van de Butte Montmarte en op ca. 300 meter van de Moulin Rouge. Met de metro, die op ca. 200 meter ligt, sta je binnen 10 minuten bij de Champs-Élysees en in ca. 15 minuten op het treinstation Gare du Nord en Saint Lazare. Ook deze appartementen zijn 2-kamerappartementen en dus geschikt voor maximaal 4 personen.

App. Residhome Paris Opéra

App. Residhome Paris Opéra ligt in het hartje van Parijs vlakbij de wereldberoemde warenhuizen Galeries Lafayettes en Printemps. De comfortabele kamers die geschikt zijn voor maximaal 4 personen zijn ideaal voor een stedentrip met het hele gezin!

Wil je nog meer informatie over accommodaties voor het hele gezin? Neem dan snel een kijkje op Parijs.nl!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden