Goedkoop overnachten in Parijs

Ook met een klein budget kan je tijdens je citytrip Parijs in een leuk, goedkoop hotel overnachten. Parijs kent vele hotels en om het wat makkelijker te maken hebben wij leuke hotels op een rijtje gezet waar je goedkoop kan overnachten.

Goedkope hotels in Parijs

Voor een goedkope overnachting in Parijs zit je bij het Altona hotel goed. Het hotel is recent gerenoveerd. Het is een eenvoudig hotel maar met een leuke ligging, namelijk op ca. 10 minuten lopen van het treinstation Gare du Nord. Het hotel beschikt niet over veel faciliteiten maar er is wel een lift en ontbijtruimte aanwezig. Je kan hier al overnachten vanaf ca. €28,- per persoon per nacht!

Een ander leuk hotel waar je goedkoop kan overnachten in Parijs is het D’Anjou hotel. Dit hotel is gelegen in de typische Franse wijk Levallois Perret. Het hotel is gelegen op enkele metrohaltes van de Champs Élysées. Het hotel beschikt over een lobby en ontbijtruimte en de hotelkamers beschikken over een eigen badkamer met bad of douche en toilet. Je kan hier al overnachten vanaf €32,- per persoon per nacht!

Ook hotel Abrial is een leuk hotel waar je goedkoop kan overnachten. Het hotel is gelegen nabij de wijk Montmartre. Per metro kan je gemakkelijk verschillende bezienswaardigheden bereiken. Het hotel beschikt over een lift, ontbijtruimte en tuin met terras. Daarnaast zijn de kamers voorzien van tv, kluisje en een badkamer met bad of douche en toilet. Je kan hier al overnachten vanaf €34,- per persoon per nacht!

Op Parijs.nl vind je ook goedkope vlieg- en treintickets zodat je zonder zorgen kan genieten van je stedentrip, neem dus snel een kijkje op Parijs.nl!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden