Hotels bij Gare du Nord

De Thalys rijdt meerdere keren per dag van Amsterdam CS via Schiphol, Rotterdam CS, Antwerpen CS en Brussel-Zuid. Ideaal als je er voor kiest om met de trein naar Parijs te gaan. In Parijs kom je aan op het treinstation Paris Gare du Nord.

Veel hotels uit ons aanbod liggen op slechts 10 minuten afstand van dit station, lekker makkelijk toch! Om je het zoeken niet te moeilijk te maken heb ik een lijstje opgesteld met een aantal hotels bij Gare du Nord.


Het eenvoudige hotel Altona is recent gerenoveerd. Het treinstation Gare du Nord ligt op slechts 10 minuten lopen en ook de zeer geliefde wijk Montmartre met de Sacré-Coeur ligt op loopafstand.

Op slechts 5 minuten lopen van het treinstation ligt het comfortabele hotel Appia La Fayette.

hotels bij Gare du Nord

Voor een zeer gunstige prijs bieden wij het stadshotel Little aan. Met zeer vriendelijk personeel wat er alles aan doet om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Ook dit hotel ligt uiteraard nabij Gare du Nord.

Het moderne en kleinschalige hotel Soft heeft een prima ligging in het centrum. In een gezellige en levendige buurt met het treinstation op nog geen 10 minuten lopen. Aan het einde van de straat ligt de gezellige uitgaansbuurt rondom het Canal St. Martin.

hotels bij Gare du Nord

Staat er niks bij wat aan jouw wensen voldoet? Bekijk dan ons totale aanbod!

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden