Hotels in de wijk Bastille

Een echte aanrader voor je stedentrip Parijs is de wijk Bastille. Met name als je Parijs ook graag in de avonduren wilt ontdekken. La Bastille is onder meer bekend vanwege Place de Bastille en Bastille Opéra. Verder hoef je er op het gebied van bezienswaardigheden niet veel van te verwachten. Daarentegen is het wel een perfecte plek om te feesten. In de avonduren is het er bijzonder levendig en vind je er tal van hippe horecagelegenheden.

Ben jij klaar om het nachtleven van Parijs te gaan ontdekken? Dat kan natuurlijk niet zonder een leuke plek om te overnachten. Daarom heb ik voor jou een aantal leuke hotels in de wijk Bastille geselecteerd.

Hotel Léonard de Vinci

Op zoek naar een iets wat goedkoper hotel zodat je genoeg geld overhoudt om te spenderen in de avonduurtjes. Dan is dit hotel met zijn knusse, comfortabele basic uitstraling een prima uitvalsbasis. Het hotel heeft een gunstige liggen midden in het centrum nabij de Place de la République.

Hotel Best Western Marais Bastille

Een comfortabel hotel met een gezellige sfeer. Perfect gelegen midden in de trendy buurt rond Place de la Bastille. Tevens gelegen aan de rand van de historische wijk Le Marais en nabij Place des Vosges.

Hotel de Belfort

Een keurig maar eenvoudig hotel met een rustige en toch centrale ligging nabij Place de la Bastille. Tevens liggen de Place de la République en de wereldberoemde begraafplaats Père-Lachaise op loopafstand. Voor als je overdag ook nog iets van Parijs wil bewonderen.

Liever overnachten in een ander deel van Parijs? Bekijk dan ons totale aanbod hotels op Parijs.nl.

 

Deel dit bericht!

Tags: , , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden