Hotels in Parijs met gratis wifi

Overal en altijd bereikbaar willen zijn. Het is er inmiddels helemaal ingeslopen in onze samenleving. We weten tegenwoordig niet meer wat we moeten zonder internet. Om ook tijdens je stedentrip Parijs altijd bereikbaar te zijn, direct je gemaakte foto’s te kunnen delen en je reisverhalen naar je vriend(in) te kunnen appen. Hebben wij een aantal hotels met gratis wifi in Parijs geselecteerd.

Hotel Residence Europe

Een modern en zeer verzorgd hotel met een uitstekende bereikbaarheid. Op steenworp afstand van Boulevard Périphérique en de metro, die je binnen 10 minuten naar hartje centrum brengt. Het hotel is voorzien van een overdekt zwembad, sauna, jacuzzi en fitness. Zeker niet onbelangrijk gratis wifi in het hele hotel.

Albe Saint Michel

Een echte topper uit ons aanbod! Zeer gastvrij hotel gelegen in de populaire wijk Quartier Latin nabij de rivier de Seine. Je kunt wandelend naar de Notre Dame en de wijk Saint-Germain-des-Prés. Natuurlijk goed om te weten is dat er gratis wifi is in het hele hotel.

Hotel Appia La Fayette

Kom je met de trein naar Parijs? Dan is dit hotel een perfecte keuze! Op slechts 5 minuutjes lopen bevindt zich het treinstation Gare du Nord. Het is een comfortabel hotel met een rustige ligging nabij Montmartre en de Sacré Coeur. Ook hier is er gratis wifi in het hele hotel.

Hotel Best Western Marais Bastille

Een comfortabel hotel aan de rand van de oude Joodse wijk Le Marais en midden in de trendy buurt rond Place de la Bastille.

Gratis wifi in het hele hotel.

Des Ecrivains

Een nieuw hotel met verzorgde kamers en een heerlijke ligging nabij Place d’Italie. Vanuit het hotel wandel je eenvoudig naar de gezellige Rue de la Butte aux Cailles en de levendige wijk Quartier Latin. Tevens ligt het metrostation op loopafstand. Vanuit hier heb je een directe verbinding naar o.a. Bastille, République en het treinstation Gare du Nord. En ook hier ben je voorzien van gratis wifi in het hele hotel.

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden