Hotels in Parijs met ontbijt

Ondanks dat Parijs barst van de eettentjes waar je heerlijk kunt ontbijten, kiezen sommige ervoor op zoek te gaan naar een hotel met ontbijt. Veel hotels in Parijs bieden dan ook ontbijt aan. Wij zetten voor jou een budget tip, middenklasse hotel en een wat luxer hotel in Parijs met ontbijt voor je op een rijtje.

Budget tip hotel in Parijs met ontbijt

Ga je met een laag budget naar Parijs en ben je op zoek naar een hotel inclusief ontbijt om zo al wat kosten te besparen. Dan kunnen wij je Hotel Léonard da Vinci aanraden. Dit hotel serveert een Frans ontbijt. Dit houdt vaak in stokbrood met smeersels als boter, jam en honing en daarnaast koffie of sap.

Middenklasse hotel in Parijs

Een absolute topper in ons hotel aanbod is Hotel Residence Europa. Dit hotel heeft een eigen ontbijtruimte waar het ontbijtbuffet geserveerd wordt.

Bijkomend voordeel van dit hotel is de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de ligging. Met de metro sta je binnen 10 minuten in het hart van de stad. In de direct omgeving vind je meer dan voldoende mogelijkheden om te eten.

4-sterrenhotel in Parijs met ontbijt

Er zijn diverse hotels in Parijs met 4-sterren die ook ontbijt aan bieden. Eéntje die wij er even uit willen lichten is Hotel Terminus Nord. Dit hotel beschikt over een uitgebreid ontbijtbuffet maar daarnaast heeft het een geweldige liggen, midden in de stad, tegenover het station Gare du Nord. Zeker als je met de trein naar Parijs komt is dit hotel een aanrader.

Kies je ervoor om met de auto naar Parijs te komen dan is dit hotel niet de beste keuze. Het hotel beschikt namelijk niet over eigen parkeerplaatsen, dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is de parkeergarage onder Gare du Nord, deze kost ongeveer 49 Euro per dag.

Lees advies!

Heb je na het lezen van dit blog, toch zoiets van ik ga liever ergens buiten het hotel lekker ontbijten in Parijs. Lees dan even het blog van mijn collega! Eet smakelijk alvast!

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden