Lunchen in Parijs

Parijs is een heerlijke stad waar meer dan genoeg te doen is, toch is het ook heerlijk om uitgebreid te lunchen in deze stad. Lunchen in Parijs is meer dan een boterham met kaas. Wij hebben voor jou wat leuke adresjes, die wij graag met je delen.

Mijn favoriete lunch plekjes in Parijs

lunchen in Parijs

Printemps

Op het dak van dit grote warenhuis zit een restaurant waar je een prachtig uitzicht hebt. Je kunt hier kiezen uit diverse broodjes die vers gemaakt worden. Deze plek blijft niet bij veel mensen onopgemerkt, zorg ervoor dat je voor half één boven bent, anders zit het vol. Je kunt natuurlijk ook kiezen om wat later op de dag te gaan lunchen.

La Petite Rose des Sables

Houd je van klein en kneuterig dan moet je bij La Petite Rose des Sables zijn, het restaurant heeft maar 4 tafels en wordt gerund door ZouZou en Christian. Zij zullen er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Het menu is niet groot, maar wat je ook kiest je zult niet teleurgesteld zijn. Hier weten ze nog echt hoe ze mensen zich welkom laten voelen.

Paris Picnic

Heb je geen zin om in een restaurantje te zitten, dan kan je altijd nog gaan picknicken onder de Eiffeltoren, is nog romantisch ook. Bij Paris Picnic kun je je lunch in een mandje halen. Je hebt keuze uit twee pakketten, klassiek of chique. Je krijgt een fles wijn of champagne, stokbrood, kaas, vleeswaren, verse salade, een toetje en een fles water. Wat heb je nog meer nodig? Een kleedje, die krijg je ook en mag je houden!

Extra handig je kunt van tevoren online bestellen en aangeven waar het afgeleverd moet worden!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden