Parijs in de herfst

De herfst is een prachtig seizoen voor een stedentrip. De steden krijgen een totaal ander aanzicht en de mooiste foto’s maak je vaak in dit seizoen. Parijs in de herfst is prachtig, de bomen nemen prachtige kleuren aan, het zachte zonlicht geeft de bezienswaardigheden een prachtig aanzicht.

Wat moet je zeker doen in Parijs tijdens de herfst?

Tip: Kleed je aan met laagjes, het kan af en toe al ijzig koud aanvoelen in Parijs tijdens de herfst. Vergeet ook geen paraplu in te pakken!

Bezoek de parken

De parken in Parijs zijn op hun mooist tijdens de herfst. De bomen hebben prachtige herfsttinten, en de geur van geroosterde kastanjes komt je tegemoet. Geniet op één van de bankjes van het prachtige kleurenspel.

Herfst in Parijs

Shoppen!

Shoppen in Parijs is natuurlijk altijd een feestje. Met het aanbreken van de najaar, kan er ook weer een nieuwe collectie ingeslagen worden. Vele modeliefhebbers halen hun hart op in Parijs tijdens de herfst. Met de herfst en winter collecties nieuw in de schappen kun je je uren vermaken in deze stad.

Tip: Jaaa! Met de koudere temperaturen, kun je je heerlijk weer even opwarmen met een warme chocolademelk. Hou je niet van chocolademelk dan is een warme crêpe met Nutella wellicht wel jouw ding! Parijs kent vele goede adresjes!

Terrassen!

Parijs kent vele terrasjes, de meeste terrasjes worden verwarmd waardoor je toch heerlijk buiten kunt vertoeven. Een echte aanrader is de wijk Quartier Latin, in deze wijk vind je veel gezellige terrasjes met verwarming!

Herfst in Parijs

Wat is jouw mooiste foto van Parijs tijdens de herfst? Wij zijn zeer benieuwd. Post ze op Instagram met de #GaSamen.

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Parijs kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden